دانلود عکس جدید بازیگران | جوک جدید | دانلود رمان عاشقانه | اس ام اس جدید
امروز دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶ - ساعت 15:57 میباشد.
  • اخبار
  • سرگرمی
  • آشپزی
  • زناشویی
  • دلیل بی حجابی  بازیگران زن سریال نفس/تصاویر

    دلیل بی حجابی بازیگران زن سریال نفس/تصاویر

     دلیل بی حجابی  بازیگران زن سریال نفس/تصاویر در حالی که پخش قسمت اول «نفس» این فرضیه را در بین تعدادی از مخاطبان تقویت کرده که برخی بازیگران این سریال از کلاه گیس استفاده کرده‌اند، اما اینگونه نیست. به گزارش ایسنا، روابط عمومی سریال «نفس» در توضیحی درباره این سریال رمضانی اعلام کرد، «پیش از این […]

  • در جشنواره ی کن دو فیلم ساز ایرانی برنده شدند!/عکس

    در جشنواره ی کن دو فیلم ساز ایرانی برنده شدند!/عکس

    در جشنواره ی کن دو فیلم ساز ایرانی برنده شدند!/عکس   برندگان بیستمین دوره بخش سینه‌فونداسیون جشنواره فیلم کن معرفی شدند. برادران ارک جایزه سینه فونداسیون جشنواره کن را کسب کردند! داوران بخش سینه‌فونداسیون جشنواره فیلم کن به ریاست کریستیان مونجیو کارگردان رومانیایی، روز جمعه در مراسمی در سالن بونوئل، برندگان سه جایزه این بخش […]

  • آموزش مسایل جنسی به کودکان، ترویج بی بندوباری نیست!

    آموزش مسایل جنسی به کودکان، ترویج بی بندوباری نیست!

     آموزش مسایل جنسی به کودکان، ترویج بی بندوباری نیست!   کودک آزاری جنسی ، موضوعی است که در اکثر مواقع از سوی خانواده ها گزارش نمی شود و آن را پنهان می کنند لذا موضوعی نیست که آمار حتی نزدیک به واقعیت داشته باشد. آموزش مسایل جنسی به کودکان،ضرورتی اجتناب ناپذیر رییس انجمن مددکاران اجتماعی […]

  • کسی حق ندارد از ۱۰ متری این قبر جلوتر بیاید!

    کسی حق ندارد از ۱۰ متری این قبر جلوتر بیاید!

    کسی حق ندارد از ۱۰ متری این قبر جلوتر بیاید!   قبر رکنا: تب کریمه کنگو CCHF در شهرستان مبارکه اصفهان یک قربانی گرفت! جسد این قربانی بدون حضور مردم، در فاصله ۱۰متری، علی رغم قرار داشتن جسد داخل وکیوم و تابوت پلاستیکی پِرِس شده و دفن در عمق ۳ متری زمین با شفته آهک دفن […]

  • تیتراژ امسال ماه عسل با صدای این دو خواننده محبوب

    تیتراژ  امسال ماه عسل با صدای این دو خواننده محبوب   دو خواننده محبوب کشورمان، سینا شعبانخانی و محمد علیزاده تـیتراژ های امسال برنامه ماه عسل را می خوانند. تیتراژماه عسل بر اساس اطلاعات منتشر شده، محمد علیزاده تیـتراژ ابتدایی و سینا شعبانخانی تیـتراژ انتهایی برنامه «ماه عسل»  احسان علیخانی را می‌خوانند. محمد علیزاده خواننده […]

  • رئیس جمهور آمریکا به همراه همسر و دخترش پای دیووار ندبه!

    رئیس جمهور آمریکا به همراه همسر و دخترش پای دیووار ندبه!

    ترامپ رئیس جمهور آمریکا به همراه همسر و دخترش پای دیووار ندبه! رئیس جمهور آمریکا که روز گذشته در میان تدابیر شدید امنیتی وارد تل آویو شد، ضمن دیدار با مقامات این کشور از دیوار ندبه در بیت المقدس دیدن کرد؛ او نخستین رئیس جمهور آمریکاست که در سفر رسمی خود از این دیوار که مقدس‌ترین […]

  • آمار رای رئیسی و روحانی به تفکیک استان ها

    آمار رای رئیسی و روحانی به تفکیک استان ها

     آمار رای رئیسی و روحانی به تفکیک استان ها             روحانی روحانی روحانی

  • بستن تبلیغ
    تبلیغات

    محصول جدید از فروشگاه اصل فروش
    دارای ظاهر شیک و کیفیت صدای عالی
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۳۴۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

      
  • تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 682 بازدید | نظرات 0 نظر | دسته بندی : آشپزی , آموزش انواع غذاها
  • طرز تهیه جوجه کباب

    جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایین

    ۱- نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهشطعمو مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

    خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره.

    ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعمداربشه.

    پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

    کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

    ۲- نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

    به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

    در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن.

    اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

    پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.

    ۳- نکته ی بعدی در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره.

    منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار میکنیم؟

    قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ……) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه میکنیم و به مدت ۱ ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.

    ۴- نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

    و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن.

    این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

    پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله:اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بمونه.
    بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

    بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنمحداقل برای مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره.

    بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو میکنیم..


    نظرات

    *

    code

    شكم بند هات شيپر، گن‌هاي مخصوص تناسب اندام براي پوشش روزمره هستند كه با فناوري پارچه‌هاي هوشمند نئوتكس NEOTEX ساخته شده اند كه دماي مركزي بدن را افزايش مي دهند و به شما كمك ميكنند كه موقع پوشيدن آن در طي‌ فعاليت‌هاي روزمره عرق كنيد، عرق كنيد و باز هم بيشتر عرق كنيد
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۱۲۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

  • پربیننده های : روز
  • هفته
  • ماه
  • آنچه کاربران در سپیده می خوانند