دانلود عکس جدید بازیگران | جوک جدید | دانلود رمان عاشقانه | اس ام اس جدید
امروز شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶ - ساعت 19:56 میباشد.
  • اخبار
  • سرگرمی
  • آشپزی
  • زناشویی
  • قربانیان تروریستی حادثه ی لندن به ۵ نفر رسیدند

    قربانیان تروریستی حادثه ی لندن به ۵ نفر رسیدند

    قربانیان تروریستی حادثه ی لندن به ۵ نفر رسیدند براساس آخرین اخبار منتشر شده در اوایل بامداد روز پنجشنبه، ۵ نفر در جریان حمله ‘تروریستی’ در مجاور پارلمان انگلیس در قلب لندن، کشته و دستکم ۴۰ نفر زخمی شده اند. پلیس اسکاتلندیارد اعلام کرده است که بر اثر این حمله تروریستی که در بعد از […]

  • شکایت عده ای از خبرنگارن از لیلا اوتادی در پی حرف های جنجالی اش در برنامه “هفت”

    شکایت عده ای از خبرنگارن از لیلا اوتادی در پی حرف های جنجالی اش در برنامه “هفت” لیلا اوتادی از بازیگران سینما و تلویزیون با حضور در برنامه هفت شبکه سه سیما خبرنگاران را نادان خواند. وی در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره رفتار برخی از رقبا و خبرنگاران در مراسم مختلف گفت: ما […]

  • حوادث چهارشنبه سوری جان دو نفر را گرفت/تصاویر

    حوادث چهارشنبه سوری جان دو نفر را گرفت/تصاویر

    حوادث چهارشنبه سوری جان دو نفر را گرفت/تصاویر  با فوت جوانی ۲۷ ساله، تعداد کشته‌شدگان حادثه شب چهارشنبه آخر سال ۹۵ به دو نفر افزایش یافت. به گزارش خبرنگار مهر، مرد ۲۷ ساله‌ای که در جریان حادثه انفجار مواد محترقه در محله پیروزی هر دو دست و دو پای خود را از دست داده بود […]

  • قتل فجیع قهرمان پروش اندام به دست پدر زنش

    قتل فجیع قهرمان پروش اندام به دست پدر زنش

    قتل فجیع قهرمان پروش اندام به دست پدر زنش محسن مکتوبیان، قهرمان اصفهانی پرورش اندام ایران شب گذشته هنگام خروج از باشگاه مورد اصابت ضربات چاقوی چند نفر قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. وی پس از قهرمانی در دسته ۸۰ کیلوگرم رقابت‌های انتخابی تیم ملی، چند روز پیش به جلسه بازبینی […]

  • سخت ترین و دردناک ترین فاجعه ی انسانی طی سالیان اخیر

    سخت ترین و دردناک ترین فاجعه ی انسانی طی سالیان اخیر

    سخت ترین و دردناک ترین فاجعه ی انسانی طی سالیان اخیر رئیس کمک‌های اضطراری و انسان‌دوستانه سازمان ملل، درباره سخت‌ترین فاجعه انسانی در چهار کشور سومالی، سودان جنوبی، یمن و نیجریه از سال ۱۹۴۵ میلادی تاکنون هشدار داده است و خواستار کمک فوری به میلیون‌ها انسان شده است. به گفته استیون اوبراین، ۲۰ میلیون نفر […]

  • توقف تولید کلاه قرمزی در نوروز ۹۶!

    توقف تولید کلاه قرمزی در نوروز ۹۶!

    توقف تولید کلاه قرمزی در نوروز ۹۶! حمید مدرسی تهیه کننده مجموعه کلاه قرمزی  با انتشار یادداشتی اعلام کرد که به دلیل عدم دریافت هرگونه کمک مالی از سوی سیما ،تولید این مجموعه متوقف شد . دراین نامه که نسخه ای از آن در اختیار سینماسینما قرار گرفته آمده است: احتراماً اینجانب حمید مدرسی تهیه […]

  • زایمان طبیعی به روش هیپنوتیزم برای اولین بار در ایران/تصاویر

    زایمان طبیعی به روش هیپنوتیزم برای اولین بار در ایران/تصاویر

    زایمان طبیعی به روش هیپنوتیزم برای اولین بار در ایران/تصاویر زایمان طبیعی بدون درد به روش هیپنوتیزم برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد. دکتر فتحی، دبیر انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران، در خصوص انجام اولین زایمان طبیعی بدون درد به روش هیپنوتیزم، گفت: این زایمان طبیعی برای اولین بار بر روی زنی […]

  • بستن تبلیغ
    تبلیغات

    تبلیغات
    سری جدید با طراحی جدید و منحصر به فرد!!
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۳۵۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
    تبلیغات

      
  • تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 633 بازدید | نظرات 0 نظر | دسته بندی : آشپزی , آموزش انواع غذاها
  • طرز تهیه جوجه کباب

    جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایین

    ۱- نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهشطعمو مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

    خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره.

    ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعمداربشه.

    پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

    کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

    ۲- نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

    به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

    در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن.

    اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

    پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.

    ۳- نکته ی بعدی در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره.

    منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار میکنیم؟

    قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ……) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه میکنیم و به مدت ۱ ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.

    ۴- نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

    و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن.

    این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

    پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله:اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بمونه.
    بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

    بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنمحداقل برای مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره.

    بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو میکنیم..


    نظرات

    *

    code

    شكم بند هات شيپر، گن‌هاي مخصوص تناسب اندام براي پوشش روزمره هستند كه با فناوري پارچه‌هاي هوشمند نئوتكس NEOTEX ساخته شده اند كه دماي مركزي بدن را افزايش مي دهند و به شما كمك ميكنند كه موقع پوشيدن آن در طي‌ فعاليت‌هاي روزمره عرق كنيد، عرق كنيد و باز هم بيشتر عرق كنيد
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۱۲۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

    آخرین مطالب
  • قربانیان تروریستی حادثه ی لندن به ۵ نفر رسیدند

    قربانیان تروریستی حادثه ی لندن به ۵ نفر رسیدند

  • باشکوه ترین کتابخانه های دنیا/تصاویر

    باشکوه ترین کتابخانه های دنیا/تصاویر

  • ترسناک ترین و عجیب ترین گل های جهان را بشناسید

    ترسناک ترین و عجیب ترین گل های جهان را بشناسید

  • امکانات بهینه از ریش بلند! /تصاویر

    امکانات بهینه از ریش بلند! /تصاویر

  • بشر تا بحال تنها یک بار شاهد این اتفاق های عجیب بوده است/تصاویر

    بشر تا بحال تنها یک بار شاهد این اتفاق های عجیب بوده است/تصاویر

  • هنرمند خوش سلیقه ای ک نسخه مینیاتوری اتاقش را ساخت/تصاویر

    هنرمند خوش سلیقه ای ک نسخه مینیاتوری اتاقش را ساخت/تصاویر

  • عجیب ترین بوی عطر های جهان را بشناسید

    عجیب ترین بوی عطر های جهان را بشناسید

  • ویژگی های سال خروس

    ویژگی های سال خروس

  • چهره ی مشاهیر دنیا چند ساعت قبل از مرگ!/تصاویر

    چهره ی مشاهیر دنیا چند ساعت قبل از مرگ!/تصاویر

  • مسابقات عجیب دور استقامت/تصاویر

    مسابقات عجیب دور استقامت/تصاویر

  • تبریک سال نو سحر قریشی و فریبا نادری با ظاهر جدید در آرایشگاه

    تبریک سال نو سحر قریشی و فریبا نادری با ظاهر جدید در آرایشگاه

  • تبریک سال نو نیکی کریمی از کانادا/تصاویر

    تبریک سال نو نیکی کریمی از کانادا/تصاویر

  • جزئیاتی از زنده شدن یک دختر ۱۶ساله در قبر/تصاویر

    جزئیاتی از زنده شدن یک دختر ۱۶ساله در قبر/تصاویر

  • بچه دار شدن یکتا ناصر و منوچهر هادی در اولین سالگرد ازدواج شان سوژه شد!

    بچه دار شدن یکتا ناصر و منوچهر هادی در اولین سالگرد ازدواج شان سوژه شد!

  • ۱۰ ویژیگی که از نظر علمی باعث می شود که جذاب نباشید

    ۱۰ ویژیگی که از نظر علمی باعث می شود که جذاب نباشید

  • دانستنی های جالب و خواندنی

    دانستنی های جالب و خواندنی

  • شکایت عده ای از خبرنگارن از لیلا اوتادی در پی حرف های جنجالی اش در برنامه “هفت”

  • تصاویری از لنزهای عجیبی که وارد بازار شده است

    تصاویری از لنزهای عجیبی که وارد بازار شده است

  • پربیننده های : روز
  • هفته
  • ماه
  • آنچه کاربران در سپیده می خوانند