سایت تفریحی سرگرمی عکس سپیده
امروز دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ساعت 20:44 میباشد.
  • اخبار
  • سرگرمی
  • آشپزی
  • زناشویی
  • فروش پرچم کشورمان به عنوان پادری در سایت آمازون/تصاویر

    فروش پرچم کشورمان به عنوان پادری در سایت آمازون/تصاویر

    فروش پرچم کشورمان به عنوان پادری در سایت آمازون/تصاویر در اقدامی توهین آمیز سایت آمازون اقدام به فروش پرچم جمهوری اسلامی به‌عنوان پادری نمود. این در حالی است که مدیران این سایت از دولت هند بابت اقدامی مشابه معذرت‌خواهی کرده‌اند. به گزارش خبرآنلاین، فروش پرچم جمهوری اسلامی ایران در سایت آمازون در حالی ادامه دارد […]

  • سکته آیت الله هاشمی رفسنجانی در استخر

    سکته آیت الله هاشمی رفسنجانی در استخر

    سکته آیت الله هاشمی رفسنجانی در استخر آیت الله هاشمی در روز رحلتشان داخل استخر سکته‌ می کنند، تا محافظان متوجه شوند و ایشان را بیرون بیاورند و سوار آمبولانس کنند، علائم حیاتی از بین رفته بود. دلیل درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی خبرگزاری مهر به نقل از جهان نیوز نوشت: استخر کوشک واقع در […]

  • آخرین بیانیه کارلوس کی روش پس از استغفایش

    آخرین بیانیه کارلوس کی روش پس از استغفایش

    آخرین بیانیه کارلوس کی روش پس از استغفایش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از ارائه استعفایش به فدراسیون فوتبال و مخالفت با آن از سوی مقامات این فدراسیون، در چند مصاحبه با رسانه های خارجی به ادامه انتقاداتش از شرایط فوتبال ایران و جدال با سرمربی پرسپولیس پرداخت. وی بعد از رد شدن رسمی […]

  • افتتاح نخستین رستوران رباتیک در ایران

    افتتاح نخستین رستوران رباتیک در ایران

    افتتاح نخستین رستوران رباتیک در ایران روبوشف: رستوران داری دیجیتالی کسانی که به رستوران نشاط در خیابان ستارخان تهران رفته اند، حتما کیوسک های دیجیتالی این اغذیه فروشی معروف منطقه توحید را مشاهده کرده که در آن، شما میتوانید بر اساس منوهای چند رسانه ای دیجیتالی، غذای مورد نیاز را بر اساس تعداد و اندازه […]

  • بی حیایی دو زن موتور سوار و مردان هوس باز /تصاویر

    بی حیایی دو زن موتور سوار و مردان هوس باز /تصاویر

    بی حیایی دو زن موتور سوار و مردان هوس باز /تصاویر به تازگی فیلم ها و عکسهایی از دو زن در فضای مجازی منتشر شده که با مشاهده آن دل هر انسان باغیرتی بدرد می آید. این فیلم ها و عکس ها دو زن معلوم الحال را با وضعیتی زننده سوار بر موتور میان عده […]

  • مخالفت تاج با استعفای کی روش باعث شد وی به ایران بازگردد

    مخالفت تاج با استعفای کی روش باعث شد وی به ایران بازگردد

    مخالفت تاج با استعفای کی روش باعث شد وی به ایران بازگردد بعد از رد استعفا از سوی تاج/ کی‌روش سرانجام به ایران بازگشت سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته به ایران بازگشت. کارلوس کی‌روش که پس از دیدار ایران و سوریه در مرحله انتخابی جام جهانی راهی مرخصی شده بود و پس […]

  • واکنش رونالدو به گفته های جنجال برانگیز پیکه

    واکنش رونالدو به گفته های جنجال برانگیز پیکه

    واکنش رونالدو به گفته های جنجال برانگیز پیکه  کریستیانو رونالدو پس از مراسم جوایز سالانه فیفا، راجع به اظهارات اخیر پیکه علیه داوران صحبت کرد. پاسخ رونالدو به گفته های جنجالی پیکه رونالدو که شب گذشته توانست عنوان بهترین بازیکن سال فیفا را از آن خود کند، در مصاحبه با کادنا کوپه با سوالی در […]

  • بستن تبلیغ
    تبلیغات

    تبلیغات
    سری جدید با طراحی جدید و منحصر به فرد!!
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۳۵۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
    تبلیغات

      
  • تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ | تعداد بازدید : 580 بازدید | نظرات 0 نظر | دسته بندی : آشپزی , آموزش انواع غذاها
  • طرز تهیه جوجه کباب

    جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایین

    ۱- نکته ی اول در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهشطعمو مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

    خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره.

    ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعمداربشه.

    پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

    کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

    ۲- نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

    به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

    در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن.

    اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

    پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.

    ۳- نکته ی بعدی در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره.

    منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار میکنیم؟

    قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ……) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه میکنیم و به مدت ۱ ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.

    ۴- نکته ی آخر هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

    و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن.

    این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

    پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله:اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بمونه.
    بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

    بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنمحداقل برای مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره.

    بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو میکنیم..


    نظرات

    *

    code

    شكم بند هات شيپر، گن‌هاي مخصوص تناسب اندام براي پوشش روزمره هستند كه با فناوري پارچه‌هاي هوشمند نئوتكس NEOTEX ساخته شده اند كه دماي مركزي بدن را افزايش مي دهند و به شما كمك ميكنند كه موقع پوشيدن آن در طي‌ فعاليت‌هاي روزمره عرق كنيد، عرق كنيد و باز هم بيشتر عرق كنيد
    روش خريد : برای خریداین محصول پس از کلیک بر روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کارتان تحویل و بعدا هزینه را به مامور پست پرداخت نمایید.
    خـريد پستي >> قيمت فقـط :۱۲۰۰۰ تومان پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

  • پربیننده های : روز
  • هفته
  • ماه
  • آنچه کاربران در سپیده می خوانند