کاپ کیک هندوانهای ویژه شب چله/عکس
کاپ کیک یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که در شب یلدا طرفداران بسیاری دارد. اگر می خواهید برای شب چله امسال تان یک دسر متفاوت و خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم کاپ کیک هندوانه را فراموش نکنید.
مواد لازم برای کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا :
هندوانه له شده : ۱ پیمانه
آرد : ۲۲۰ گرم
کره : ۱۲۵ گرم
بکینگپودر : ۱ قاشق سوپخوری
شکر : ۱۶۵ گرم
آب هندوانه : یک چهارم پیمانه
تخممرغ : ۲ عدد

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا :
ابتدا داخل قالب کاپکیک را کاغذ مخصوص کاپکیک میگذاریم. سپس کره و شکر را با همزن میزنیم تا سبک و سفید شود. تخممرغها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگپودر را اضافه میکنیم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپکیک میریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتیمتر خالی باشد؛ سپس کاپکیکها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر میگذاریم تا کاملا پخته شود.
دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد.
برای تزئین کاپکیک هندوانه
ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب میزنیم و برای تزیین روی کیکها میگذاریم.
نکته: خمیر فوندانت را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگهای مختلف موجود است. البته خودتان هم میتوانید رنگآمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.